Behandelingen.

Kom iedere zes weken naar Pedicure Praktijk Beata in Zwolle voor een pedicurebehandeling

Met een regelmatige pedicurebehandeling zijn veel voetproblemen te voorkomen. Mensen vergeten vaak dat hun voeten heel belangrijke lichaamsdelen zijn. Ze zijn vaak letterlijk het ondergeschoven kindje. Pas als ze er last van krijgen, komt de pedicure in beeld. En dat terwijl met één behandeling per zes weken bijna alle problemen voorkomen kunnen worden. Tijdens zo’n behandeling komen de volgende zaken aan bod:

De behandelingen zijn altijd pijnloos. Ze worden afgesloten met een korte ontspannende voetmassage. Pedicure Praktijk Beata in Zwolle werkt met een nattechniek pedicuremotor. Deze manier van werken is prettiger voor zowel de pedicure als de klant. Dankzij het water ervaart de klant de behandeling als minder gevoelig en voelen de voeten koeler aan. Na een pedicurebehandeling door Medisch pedicure Beata zal het voelen alsof u op wolkjes loopt

 

Volledige behandeling
Voeten desinfecteren, nagels knippen en frezen, eventueel eelt, likdoorns, kloven verwijderen. Mycose- en/of ingroeiende nagels behandelen. Nagels reinigen. Behandelde plekken drukvrij leggen. Voeten incrèmen.

Deelbehandeling
Bijvoorbeeld een likdoorn verwijderen of een ingroeiende nagel behandelen.

Speciale technieken
Plaatsen van een nagelbeugel bij ingroeiende
nagels, maken van een orthese om bijvoorbeeld een likdoorn te ontlasten. Maken van een kunstnagel op een schimmel- of beschadigde nagel.

Screenen risicopatiënten
Van diabeten en mensen met reuma en andere risicopatiënten. Dit houdt in: blauwdrukken maken, gevoel screenen, inspectie huid en doorbloeding.
Hierbij is de samenwerking met de internist, podotherapeut, huisarts en praktijkondersteuner  belangrijk.